Backa Flamman!

Flamman behöver din hjälp. Med regeringens nya förslag på mediestöd riskerar vi och andra vänstermedier att få det tufft framöver. Samtidigt har Flamman fler prenumeranter än på flera år, har dubblerat läsningen på hemsidan, och syns mer i andra medier än någonsin.

Så oroa dig inte – vi kommer att klara det! Och med din hjälp kan vi komma ännu starkare ur krisen. Här är några sätt att stötta oss:

Skänk en gåva till vår insamling. Under vintern 2024 samlade vi ihop 330 000 kronor – en otrolig insats från våra vänner och kamrater ute i landet. Samtidigt svävar vi alltjämt i ovisshet om ifall det blir något mer presstöd.

Vill du stötta oss med en gåva, swisha valfritt belopp till 1234417630 eller sätt in på plusgiro 60091-6. Märk överföringen med gåva.

Prenumerera. Genom att teckna en prenumeration för 55 kronor i månaden får du tidningen digitalt varje vecka, och för 79 kronor får du papperstidningen i brevlådan. Se alla våra erbjudanden här.

Stödprenumerera. För den som vill bidra med lite extra klirr i kassan finns det även möjlighet att stödprenumerera. Papperstidningen kostar 145 kronor i månaden, och den digitala tidningen 95 kronor i månaden.