Tusen fasta viljor

Det går bra för Flamman. Vi har fler prenumeranter än på många år, har dubblerat läsningen på hemsidan och är på god väg att bygga upp en stark ekonomi. Dessutom syns vi mer än någonsin i andra medier, där vi står för ett tydligt vänsterperspektiv.

Ändå behöver vi din hjälp. Med det mediestöd den blåbruna regeringen är på väg att införa riskerar vi och andra vänstermedier att få det tufft under våren. Nästa år kan vi i värsta fall gå fem månader utan stöd, och vi kan ännu inte vara säkra på att vi alls kommer att få några pengar i slutändan.

Men vi ger oss så klart inte. Vi har ju våra trogna läsare, som Flamman har burits av i alla tider. Dessutom gör vi en bra och uppskattad tidning, vilket vi fick svart på vitt i läsarenkäten i september.

100,01% 300 018 kr

Backa Flamman!

Flamman går bättre än någonsin. Trots det behöver vi ditt stöd.

Regeringens hantering av mediestödet gör att vi riskerar att stå utan pengar under våren. Därför behöver vi fylla krigskassan inför 2024 med minst 300 000 kronor. Varje bidrag räknas!

Swisha på 123 44 17 630, eller läs mer om kampanjen och hur du kan bidra här.

Under många årtionden uttrycktes läsarnas stöd genom den årliga insamlingskampanjen Tusen Fasta Viljor. Uppoffringarna var stora. År 1932 behövde 50 000 kronor (motsvarande 2 miljoner i dag!) snabbt samlas in för att rädda tidningen. Det berättas att folk sålde sina guldringar för att kunna hjälpa till. En småbrukare gick så långt som att sälja sin enda ko.

Nu lanserar vi än en gång kampanjen Tusen Fasta Viljor, för att fylla på vår krigskassa inför ett svårt 2024. Hur det går med insamlingen kan du se i stapeln ovanför.

Målet är att samla ihop minst 300 000 kronor, vilket skulle göra det möjligt för oss att hålla verksamheten igång precis som vanligt fram till dess att vi kan söka retroaktivt stöd. Varje krona räknas.

Märk betalningen med din hemstad, så utser vi vid årsskiftet årets rödaste kommun.

Backa Flamman!

Swish: 123 44 17 630
Plusgiro: 60091-6